KAPCSOLAT

Tisztújítás

 

Tisztelt Kollégák!

Tájékoztatlak Titeket, hogy a Magyar Gyorsírók és Gépírók Országos Szövetsége jelenleg működő elnökségének mandátuma lejár.

Alapszabályunk értelmében ismét 5 fős elnökség (1 elnök + 4 elnökségi tag) megválasztására kerül sor.

A tisztújításra a 2021. október 9-ére összehívott közgyűlésen kerül sor. A hivatalos jelölések megszervezésére és lebonyolítására Jelölőbizottság került létrehozásra, melynek összetétele:
Berencsiné Palcsák Bernadett elnök
Eszlinger Beáta tag
Kollárikné Terjéki Krisztina tag
Székely Lászlóné tag
Tanai Tamás tag

A hivatalos jelölések megtételére a 2021. szeptember 17. - szeptember 27. közti időszak áll rendelkezésre.

Hogyan történik a jelölés?
Jelöltet állíthat a Magyar Gyorsírók és Gépírók Országos Szövetségében tagsággal rendelkező személy a Jelölőlap nyomtatvány alapján. Mindenki 1 elnököt és 4 elnökségi tagot jelölhet. A jelöltállítás kapcsán tisztelettel tájékoztatom a tagságot arról is, hogy a jelenlegi elnökség együtt, a megkezdett úton haladva elkötelezett a szakma, ügyviteli életünk és a további közös munka iránt. Az 5 fős elnökség feladatait saját hatáskörben, tagjai között megosztva végzi. Ezen tevékenységek elvégzéséhez a Szövetség tagjai közül meghatározott feladatokra kijelölhet, felkérhet másokat is.

A jelölési javaslatokat 2021. szeptember 27-én 16.00 óráig e-mailben lehet eljuttatni a Jelölőbizottsághoz, a magyoszjeloles2021@gmail.com e-mail címre.

Amennyiben bárki javaslatát postai úton juttatná el a Jelölőbizottsághoz, vagy kérdése, észrevétele van, kérem, hogy keresse a Jelölőbizottság elnökét az alábbi elérhetőségek egyikén:
e-mail: berencsine.detti@gmail.com
Tel.: +36-20-415-0716

A legtöbb 10 jelölést kapott személy neve kerül majd fel a szavazólapra. A jelöltekkel a Jelölőbizottság felveszi a kapcsolatot annak céljából, hogy vállalják-e a jelölést. A Jelölőbizottság a jelöltállítás befejezésével egyidejűleg átalakul Választási Bizottsággá.

A jelöltekről a jelöltállítást követően, illetőleg a választással kapcsolatos tudnivalókról a későbbiekben újabb tájékoztatásra kerül sor.

A Jelölőbizottság nevében, tisztelettel

Berencsiné Palcsák Bernadett
a Jelölőbizottság elnöke


Híreink

A LEGFRISSEBBEK