KAPCSOLAT

Tájékoztató a tagság megerősítéséről

 

Kedves Szövetségi Tagok!

Szeretettel kívánunk mindenkinek eredményekben és örömökben gazdag, sikeres új esztendőt! Eredménynek tekinthetünk csendes napokat, ha azokat örömmel éltük meg, de a kihívással teli időszakot is, ha az megerősít, bátorít, lelkesít bennünket. Kívánjuk, hogy sok szép feladat találjon meg bennünket 2018-ban is! Mivel a szakmai kihívásokat közösen, egymást segítve könnyebb vállalni, de a munkánkban elért sikereket, a kisebb-nagyobb örömöket is szívesen osztjuk meg másokkal, ezért hívunk és várunk
Benneteket/Önöket a Magyar Gyorsírók és Gépírók Országos Szövetségébe 2018-ban is.

Kérjük tagjainkat, hogy tagdíjbefizetéseikkel erősítsék meg szövetségi tagságukat!

Az éves tagsági díj 3000 Ft, tanulóknak, nyugdíjasoknak, gyesen, gyeden lévő anyukáknak 1500 Ft. Ennél nagyobb összeget is szívesen fogadunk, melyet a MAGYOSZ OTP 11707024-20449720 számlaszámára kérünk utalni. A tagsági díj magában foglalja a SzóVilág elektronikusan megjelenő számait is (ezt nem kell külön rendelni).

Határidő: 2018. február 10.

FONTOS! A közlemény rovatba a SAJÁT NEVÉT és a TAGSÁGI DÍJ szöveget mindenki tüntesse fel (ha a saját bankszámlájáról utal, akkor is)! Ha a szakképző centrumon keresztül érkezik az utalás, a közlemény rovatba valamennyi kedvezményezett tag nevét tüntessék fel!


Új tagok jelentkezését is várjuk a  honlapon! A tagság a tagdíj befizetésével válik aktívvá, melyet – az alapszabály értelmében – az elnökség fogad el.

Köszönjük, ha hívó szavunk meghallgatásra talál!

Budapest, 2018. január 15.

A MAGYOSZ elnöksége

Híreink

A LEGFRISSEBBEK