KAPCSOLAT
  • Magyar Gyorsírók és Gépírók Országos Szövetsége
  • Telefon: +36-1-268-0236
  • Email: magyosz@t-online.hu

Szakmai találkozó Pakson

 

Kedves Szövetségi Tagok!
A Magyar Gyorsírók és Gépírók Szövetsége szakmai találkozót szervez tagjai számára 2019. február 8-án (péntek) 13 órai kezdettel.

Helyszíne: a paksi Energetikai Szakgimnázium és Kollégium (Paks, Dózsa György út 95.)

Tervezett program:
- IKT-eszközök alkalmazása az ügyviteltanításban – előadó: Kalmár Izabella Tímea
- Ügyviteltanítás modern köntösben – előadó: Vámos Ágnes
- A Redmenta feladatlapkészítő alkalmazása az ügyviteli tantárgyakhoz – előadó: Nagyné Gál Gabriella
- Egyéb, aktuális információk, kérdések (versenyek: ÁSZÉTV, OSZTV, Teöreök Aladár tanuló verseny, világbajnokság; érettségi, szakképzés stb.)

Az előadások egyben gyakorlati bemutatók is lesznek, amelyeket az iskola számítógéptermében egyénileg is nyomon lehet követni.

A délelőtti órákban – igény szerint – látogatást tehetünk a Paksi Atomerőműben. Az iskola ebédet és szállást is tud biztosítani, melynek költségei:
Szállás (az iskola kollégiumában):
- felnőtt: 3165 Ft + 300 Ft ifa
- diák: 2545 Ft (18 év alatt ifa nélkül)
Ebéd: 860 Ft
Kérjük, a mellékelt regisztrációs lapot 2019. január 11-ig legyetek szívesek megküldeni az anna.zubaly@gmail.com és az ildiko.mano@gmail.com e-mail-címre.

A rendezvényen csak érvényes MAGYOSZ-tagsági viszonnyal rendelkezők vehetnek részt, ezért kérjük, 2019. január 30-ig legyetek szívesek rendezni a tagsági díjat (a részleteket lsd. www.magyosz.hu weblapon). Aki tavaly is tagja volt a Szövetségnek, nem kell új online jelentkezést beküldenie, a tagsági díj befizetése egyben a tagsági viszony megújítását is jelenti.

Fontos, hogy az utalás közleményébe mindenki írja be: – tagsági díj – 2019.

Aki számlát kér a tagdíjbefizetésről, külön jelezze a magyosz.elnokseg@gmail.com címen, pontosan jelölje meg, hogy kinek a nevére kéri a számlát (név, cím, adószám), és milyen címre kéri megküldeni.

Jakabné dr. Zubály Anna
a MAGYOSZ elnöke

LETÖLTHETŐ FÁJLOK


Híreink

A LEGFRISSEBBEK