KAPCSOLAT

Infomációk a világbajnokságról

 

Kedves Szakmabeliek/Érdeklődők!

Az Intersteno által Maastricht-ban (Hollandia) – a tervek szerint idén – rendezendő kongresszus és világbajnokság kapcsán az alábbi előzetes információkat osztjuk meg:
A múlt év vége óta is folyamatosan frissítik a kongresszusi oldalt (http://www.intersteno2022.org/), ahol hozzáférhetők a – december végi tesztüzemmód után január 1-jén megnyitott – regisztrációval kapcsolatos információk is (http://www.intersteno2022.org/register_info.php).
Természetesen jelentkezünk majd – a korábbi évek gyakorlatának megfelelően – a segítő tájékoztatókkal (szándéknyilatkozat, később regisztrációs és utazási információk, versenyszabályzat stb.).

A regisztrációhoz:
A nemzetközi szakmai szervezet közzétette azt az információt is, amely szerint – ha bármilyen oknál fogva (értsd: világjárvány aktuális helyzete) meghiúsulna a rendezvény, akkor visszafizetik a már befizetett összegeket, vagy az átkerül a későbbi időpontban rendezendő kongresszus kasszájába (ahogyan a résztvevő kéri). Ilyen szempontból tehát bátran lehet regisztrálni!

Az érdeklődő versenyzők közül azoknak, akik a jegyzőkönyvvezetés versenyszámban is tervezik az indulást, nagyon lényeges, hogy majd jó időben – tényleg minél előbb – regisztráljanak, hiszen idén ezt a versenyszámot párhuzamosan rendezik a professzionális szövegszerkesztés versennyel (tehát a versenyzőknek választaniuk kell; s időben lépni a regisztrációval, hogy biztosan legyen helyük). A jegyzőkönyvvezetés versenyszám némileg megváltozott szabályzatáról is írunk majd később.
Habár mindenki nagyon óvatos és (érthető módon) kivár (az egész világon), de reméljük, hogy minél többen tudják majd képviselni Magyarországot is ezen a rangos szakmai seregszemlén.

Minden kedves érdeklődőnek már most sikeres szponzorkeresést és – a versenyzőknek – eredményes felkészülést kívánunk!

Dobos Anita, Berencsiné P. Bernadett
MAGYOSZ elnökségi tagok


Híreink

A LEGFRISSEBBEK